Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Sala amb nom de Dona

Sala Neus Català i Pallejà és el nom que tindrà a partir d'avui la sala polivalent del Centre Cívic Onyar

Aquest dilluns dia 8 de març de 2021, la sala polivalent del Centre Cívic Onyar passarà a anomenar-se, sala Neus Català i Pallejà.

La coordinadora de dones de Girona Est i el projecte de dones VESPA s’han volgut sumar a la campanya de promoció de noms de dones, nomenclàtor d’espais de la ciutat de Girona gestionada des del Consell d’Igualtat de l’Ajuntament de Girona, per aquest motiu s’han coordinat amb el centre cívic Onyar i han promogut el canvi de nom de la sala Polivalent.

La sala esmentada és una de les més concorregudes del centre i on s’hi concentren tallers amb contingut d’igualtat. És la sala més actualitzada i on les dones dels barris de Girona Est s’hi reuneixen per a desenvolupar-hi tot tipus d’activitats i projectes.

A través d’un procés participatiu on hi havia diferents noms de dones representatives de la nostra societat, s’ha escollit per majoria que la sala polivalent passi a anomenar-se sala Neus Català i Pallejà, honrant la seva trajectòria i dedicació per la causa antifeixista.

El sector Girona Est i la xarxa de centres cívics continuen apostant per la Igualtat, aquest dilluns 8 de març de 2021 amb motiu del dia Internacional de les dones, es procedirà a fer el canvi de nom de la sala.

Tornar