Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Donatiu de la Coordinadora d’entitats de l’Esquerra del Ter a l’Associació Ictus Girona

Al Carnestoltes de l'Esquerra del Ter cada any es recullen diners per a una associació diferent

El passat dilluns 22 de febrer, la Coordinadora d’entitats de l’Esquerra del Ter va fer un donatiu  a l’Associació de l'Ictus Girona. Aquesta donació es destinarà a activitats presencials i en línia com els serveis d’atenció psicològica o els tallers d’origami que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’ictus.
L’aportació econòmica, d’uns 250 euros, va ser recaptada durant el Carnestoltes de l’any passat, gràcies a la feina dels veïns i veïnes del sector que, com cada any, fan la tasca de recollir-los durant la cercavila, i també gràcies a totes les persones que van col·laborar solidàriament.
A l’Esquerra del Ter hi ha una forta tradició de la celebració del Carnestoltes, sempre amb d'objectiu que sigui una jornada festiva però també solidària, i cada any es recullen diners per a una associació diferent.
Aquest any per a finalitzar aquest Carnestoltes Virtual 2021, en Ferran Padilla (a la dreta de la foto) president de l’Associació de veïns de Mas Catofa, en representació de la Coordinadora d’entitats de L’Esquerra del Ter, va donar el recapte a Dani Romero, un representant de l’Associació Ictus Girona.
 

Tornar