Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Xarxa de Centres Cívics de Girona proposa personalitzar la mascareta per celebrar el Carnestoltes 2021

Els equipaments municipals llancen la campanya “Emmascara’t per Girona” que tindrà lloc el 19 i 20 de febrer a la ciutat.

Cartell de la campanya “Emmascara’t per Girona”

La Xarxa de Centres Cívics de Girona proposa personalitzar la mascareta per celebrar el Carnestoltes 2021, que tindrà lloc a la ciutat el 19 i 20 de febrer. La campanya porta per títol “Emmascara’t per Girona” i consisteix en un seguit de vídeos tutorials, que es difondran per les xarxes socials dels centres cívics i per la web de l’Ajuntament de Girona, amb consells i instruccions perquè la ciutadania pugui començar a confeccionar la seva disfressa, que enguany serà una mascareta divertida.

L’objectiu és sortir de casa emmascarats com mai i compartir una imatge de la disfressa a través de les xarxes socials. Es recomana que la imatge vagi acompanyada amb el missatge “Jo m’emmascaro per...” i especificar el motiu, ja sigui per Girona, per la ciutat o pels amics i familiars. La iniciativa pretén aconseguir una emmascarada plena de desitjos i il·lusions davant dels moments que estem vivint marcats per la pandèmia de la COVID-19.

Tota la informació sobre la campanya es troba a la web dels centres cívics de Girona. Allà també estan penjats els tutorials sobre com personalitzar la mascareta per Carnestoltes. Es tracta de vídeos realitzats per artistes vinculats als centres cívics.

Emmascara't per Girona
Tornar