Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

L'esport i els seus valors

Referència120 (codi 931)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Esports

Un esportista professional acompanyat per un tècnic/a, parlaran sobre els valors que s’aprenen amb l’esport i la seva importància en la vida quotidiana. L'esportista professional aconsegueix captar l'atenció de l'alumnat i els hi explica el seu dia a dia, hàbits alimentaris, com va arribar a on està, quantes hores dorm, el companyerisme dins d'un mateix equip, etc. Per a la realització d'aquesta activitat es disposa d'un Power Point.

Amb aquesta activitat es volen transmetre els valors que l'esport ensenya i parlar amb l'alumnat la importància que tenen tots ells en el nostre dia a dia.

Objectius

  • Treballar els valors que l'esport ensenya i parlar amb l'alumnat de la importància que tenen tots ells en el nostre dia a dia.

A qui s'adreça: 6è d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: 2n trimestre de curs. De dilluns a divendres: horari lectiu

Durada aproximada: 50 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de 10 grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: A l'aula

Preu: Gratuït

Inscripcions: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 5 d'octubre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Servei Municipal d'Esports. Tel. 972 226 136. www.girona.cat/esports

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Servei Municipal d'Esports