Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

El llibre màgic

Referència64 (codi 599)
Nivell
 • Primària (cicle mitjà)
Temàtica
 • Promoció de lectura i escriptura

 El llibre màgic és una continuació de la proposta de lectura “En Bufalletres”. L’activitat es desenvolupa de la següent manera: Primera sessió: Narració de contes “El llibre màgic” a càrrec de Cesc Serrat, realitzada a la biblioteca pública més propera. A continuació, s’estableix un diàleg entorn els diferents llibres presentats: personatges, argument, possibles finals i en general entorn del món del llibre. El rondallaire proposa als alumnes la creació d’un llibre que ells mateixos realitzaran. Segona sessió: Els nens i nenes rebran a l’aula la visita de Cesc Serrat, que escoltarà les diferents creacions i també les experiències viscudes entorn de l’activitat i els animarà a explicar la seva creació als companys de les altres classes. 

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de respecte, creativitat i participació.

Objectius

 • Impulsar i consolidar els hàbits lectors entre els nens i nenes de les escoles de la ciutat.
 • Promoure el coneixement i l’ús de les biblioteques públiques de Girona i del seu fons.
 • Proporcionar a les escoles recursos i eines per recolzar els mestres en la tasca de foment de la lectura.

A qui s'adreça: 4t curs d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 45 minuts per sessió (2 sessions per centre) més hores de treball a l'aula.

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe.

Condicions:

 • Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de prioritat en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.
 • Cal la participació activa del mestre responsable del grup/classe.
 • Activitat adreçada a centres educatius de la ciutat de Girona
 • Lloc: A l'aula i a la biblioteca pública més propera al centre. Biblioteca Antònia Adroher. Can Sunyer, 46. 17007 Girona (L5). Biblioteca Carles Rahola. Carrer Emili Grahit, 4. 17002 Girona L1, L8, L10, L11. Biblioteca Ernest Lluch. Carrer Saragossa, 27. 17003 Girona (L1, L2 i L10). Biblioteca Just M. Casero. Plaça de l’Om, 1. 17007 Girona (L6). Biblioteca Salvador Allende. Carrer de baix, 2. 17006 Girona (L3 i L4)

  Preu: 55 € / grup/classe. Aquesta quantitat s'haurà d'ingressar durant la realització de l'activitat de la forma que s'anunciarà oportunament.

  Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 5 d'octubre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

  Més informació: Biblioteques de Girona. Recursos Educatius Tel.. 972 232 715 bibliotecaiescola@ajgirona.cat . La Caseta – Serveis Educatius Tel. 972 221 866

  Disponibilitat
  SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

  Ho organitza: Biblioteques de Girona