Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

Tots junts a cantar!

Referència151 (codi 585)
Nivell
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Música

Concert de cantaires de primària d'un repertori comú amb acompanyament d'un grup instrumental de l'Escola Municipal de Música, en funció del repertori.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de cohesió, respecte i responsabilitat.

Objectius

  • Desvetllar la sensibilitat musical a través del cant.
  • Educar la veu mitjançant un repertori comú.
  • Gaudir del plaer de cantar amb acompanyament de formacions instrumentals.
  • Comunicar-se amb altres nens i nenes a través de la cançó.
  • Participar en el muntatge d'un espectacle musical.

A qui s'adreça: 3r, 4t I 5è d'educació primària de les escoles participants a l’edició 2019-2020 del Tots junts a cantar

Calendari: Assajos parcials a partir de febrer 2021. Assaig general i concert a l’Auditori de Girona al maig de 2021.

Durada aproximada: assajos, 1 hora; concert, 40 minuts

Nombre d'alumnes per grup: grup/classe.

Condicions: Atès que l’edició del curs 2019-2020 es va haver d’anul·lar com a conseqüència de la covid-19, a l’edició del curs 2020-2021 només hi podran participar les escoles que ja hi havia inscrites i es treballarà la mateixa cantata. Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds. S’ha d’haver preparat el repertori proposat. El concert es farà en horari extraescolar. Màxim 1.250 alumnes (5 sessions de 250 alumnes). Cal que en la inscripció hi consti el correu electrònic del centre i del/la professor/a responsable de l'activitat. A partir del gener de 2021 es comunicaran els dies d’assajos, el dia del concert i els detalls del desenvolupament de l’activitat.

Lloc: Assaig general i concert: Auditori-Palau de Congressos de Girona

Preu: Gratuït per a l'alumnat de les escoles de Girona. 9 €/alumne per a l'alumnat de les escoles de fora de Girona (inscripció condicionada a la capacitat màxima d'alumnes). El material (CD, partitures ...) va a càrrec de les escoles participants

Sol·licituds:
Centres de Girona: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 5 d'octubre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.
Centres de fora de Girona: Cal que presentin una instància a l'Ajuntament de Girona abans del 24 de setembre sol.licitant participar en l'activitat, indicant població, nom del centre, persona responsable, curs o cursos i número d'alumnes participants a l'activitat.

Més informació: Escola Municipal de Música. Tel. 972 210 030. emm@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Organisme Autònom Local d'Educació Musical de Girona