Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

Teatre Obert - Secundària

Referència104 (codi 567)
Nivell
  • ESPO
Temàtica
  • Teatre

Mantenint el nostre compromís ferm i decidit per facilitar l'accés a la cultura als més joves, aixequem de nou el teló per a tots els nois i noies en edat escolar que vulguin conèixer i gaudir del món de l'escena.

Sabem que el teatre és una molt bona experiència que qüestiona, fa reflexionar, permet la identificació amb els personatges i t'apropa a altres realitats que potser no t'hauries ni plantejat. Per això des del Teatre Municipal us proposem espectacles creatius, amb valors, que permeten lectures diverses i aborden temàtiques que ens fan créixer.

Pensant amb tot@s vosaltres us apropem un seguit d'espectacles adaptats a les edats dels vostres alumnes perquè junts visqueu en primera personal el valor, la determinació, l'empoderament, la imaginació i la il·lusió que desprenen els personatges que us acolliran des de dalt de l'escenari.

Així doncs, sigueu benvinguts, poseu-vos còmodes i disposeu-vos a sentir!

​Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de conciència emocional, empatia i reconeixement personal.

La proposta per aquest curs és:

Luces de Bohemia

 Terra baixa

Mirall trencat

Nada de Carmen Laforet

Objectius

  • Proporcionar, a través de l’assistència a diversos espectacles, uns mitjans capaços de desenvolupar l’autoconeixement, la empatia, la creativitat i la sensibilitat pel teatre.
  • Gaudir d’una representació teatral com a activitat plaent.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria i postobligatòria dels centres educatius de la ciutat.

Calendari: - Luces de Bohemia: 2 i 3 de febrer de 2021- Terra baixa: 9 de febrer de 2021- Mirall trencat: 10 de març de 2021- Nada de Carmen Laforet: 23 de març de 2021

Durada aproximada: Segons obra

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: Teatre Municipal - Plaça del Vi, 1 Girona. Com arribar-hi: L1 i L9

Preu: Segons obra escollida

Inscripcions: Per sol·licitar una obra, aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 19 de gener. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Teatre Municipal de Girona. www.girona.cat/teatremunicipal teatremunicipal@ajgirona.cat tel. 972 419 462

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Teatre Municipal de Girona