Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

Jugant, descobrim la història de Girona Est

Referència18 (codi 1354)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Coneixement de la ciutat
  • Civisme i participació
  • Cooperació i solidaritat

Un taller d’una hora i mitja aproximadament on la dinàmica d’un joc ens portarà a descobrir la història dels barris que formen Girona Est. Com es van formar, quina és la història de la vida social dels barris i quins elements ens fan de testimonis. Un treball en equip que mitjançant l’estratègia i la creativitat ens portarà un equilibri de cooperació que aconseguirem a través del joc. Divertir-se per aprendre i aprendre per divertir-se. L’activitat es realitza amb un educador de suport.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de coneixement de la història, diversitat cultural, civisme,participació, convivència i col·laboració.

Objectius

  • Conèixer la història dels barris del Sector Est de Girona.
  • Entendre la importància de la història com a testimoni del present, potenciar la participació i relació ciutadana per a la millora de la cohesió social i el respecte pel nostre entorn.
  • Apropar el Centre als més petits per a establir-hi vincle de forma lúdica.

A qui s'adreça: Cicle superior d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Durant el curs escolar, cal demanar hora

Durada aproximada: 1 hora 30 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds. Es prioritzen els centres del barri de Mas Ramada, Vila-Roja, Font de la Pòlvora i Grup Sant Daniel

Lloc: Centre Cívic Onyar. C. Camp de la Plana, 13. 17004 Girona

Preu: Gratuït

Inscripcions: Cal trucar al Centre Cívic Onyar per reservar dia i hora, amb un mínim de 15 dies d’antelació sobre la data prevista per a la realització de l’activitat. Tel.972 213 603 . cconyar@ajgirona.cat .

Més informació: La Caseta- Serveis Educatius. Tel. 972 221 866 - Centre Cívic Onyar. 972 213 603. cconyar@ajgirona.cat .

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Centre Cívic Onyar- Ajuntament de Girona