Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2020-2021

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 

Hem actualitzat la nostra oferta de Recursos Educatius.

Proxy Portlet

La realització de les activitats estarà condicionada a la normativa sociosanitària vigent en relació a la COVID-19

Teatre Obert - Secundària: 'Nada de Carmen Laforet'

Referència104.4 (codi 1114)
Nivell
  • ESPO
Temàtica
  • Teatre

Teatre de Ponent.

La protagonista, Andrea, arriba a Barcelona sense gairebé res, i marxa després de passar una experiència vital plena de contrastos, llums i ombres.
La nostra proposta es basa en una dramatúrgia essencialista que posa de manifest la relació entre Andrea i els personatges que l’envolten amb el suport d’una acurada ambientació sonora.

Aquesta obra ja va ser programada els cursos 2009-2010 i 2010-2011, amb una gran acceptació entre els alumnes i els professors.

A qui s'adreça: Educació secundària postobligatòria dels centres educatius de la ciutat.

Calendari: 23 de març de 2021. Horari: 9.30h

Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: Teatre Municipal. Com arribar-hi: L1 i L9

Preu: 6,50 €/alumne

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 19 de gener. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Teatre Municipal de Girona. www.girona.cat/teatremunicipal teatremunicipal@ajgirona.cat tel. 972 419 462.

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Teatre Municipal de Girona