Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

Tots junts a cantar!

Referència125 (codi 585)
Nivell
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Música

Concert de cantaires de primària d'un repertori comú amb acompanyament d'un grup instrumental de l'Escola Municipal de Música, en funció del repertori.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de cohesió, respecte i responsabilitat.

Objectius

  • Desvetllar la sensibilitat musical a través del cant.
  • Educar la veu mitjançant un repertori comú.
  • Gaudir del plaer de cantar amb acompanyament de formacions instrumentals.
  • Comunicar-se amb altres nens i nenes a través de la cançó.
  • Participar en el muntatge d'un espectacle musical.

A qui s'adreça: 3r, 4t i 5è d'educació primària

Calendari: Assajos parcials a partir de febrer. Assaig general i concert a l’Auditori de Girona al maig

Durada aproximada: assajos, 1 hora; concert, 45 minuts

Nombre d'alumnes per grup: grup/classe.

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds. El nombre màxim d’alumnat participant s’establirà tenint en compte les mesures sociosanitàries vigents. S’ha d’haver preparat el repertori proposat. El concert podrà fer-se en horari no lectiu. Cal que en la inscripció hi consti el correu electrònic del centre i del/la mestre/a responsable de l'activitat. A partir d’octubre es comunicaran els dies d’assajos, el dia del concert i els detalls del desenvolupament de l’activitat

Lloc: Assaig general i concert: Auditori-Palau de Congressos de Girona

Preu: Gratuït per a l'alumnat de les escoles de Girona. 9 €/alumne per a l'alumnat de les escoles de fora de Girona (inscripció condicionada a la capacitat màxima d'alumnes). El material (CD, impressió partitures, impressió entrades...) va a càrrec de les escoles participants

Sol·licituds:
Centres de Girona: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.
Centres de fora de Girona: Cal que presentin una instància a l'Ajuntament de Girona abans del 24 de setembre sol.licitant participar en l'activitat, indicant població, nom del centre, persona responsable, curs o cursos i número d'alumnes participants a l'activitat.

Més informació: Escola Municipal de Música. Tel. 972 210 030. emm@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Organisme Autònom Local d'Educació Musical de Girona