Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

La vespa asiàtica

Referència108 (codi 1573)
Nivell
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Educació per la salut
  • Medi natural

La vespa asiàtica és una espècie invasora que ha colonitzat el nostre territori i que cada any s'estén més i n'augmenta el nombre de colònies en aquelles zones on s'ha establert. S'ha vist que té preferència tant per les zones urbanes, peri-urbanes com rurals, amb el consegüent risc per les persones que suposa tenir una colònia de vespa asiàtica a prop. Cal evitar-ne l'expansió. En aquest recurs podreu conèixer-la i prendre mesures per evitar que proliferi i ens perjudiqui.

Per la realització de l'activitat es disposa de material didàctic.

Amb aquesta activitat es treballa la biodiversitat, la natura i la invasió d'espècies.

Objectius

  • Sensibilitzar la població de l'impacte de la vespa asiàtica en la salut de les persones i el medi natural i donar eines per impedir-ne la reproducció.

A qui s'adreça: Cicle superior d'educació primària dels centres de la ciutat de Girona

Calendari: Durant el curs escolar

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Lloc: Treball de camp. Fora de l'aula.

Preu: Gratuït

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. També, si no s'ha superat el nombre de grups, es podrà fer inscripció durant el curs, amb 10 dies d'antelació, al telèfon 972 221 866 o a caseta@ajgirona.cat

Més informació: caseta@ajgirona.cat

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Medi Ambient