Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

Auditori Obert a primària

Referència113 (codi 1492)
Nivell
  • Infantil (segon cicle)
  • Primària (cicle inicial)
  • Primària (cicle mitjà)
  • Primària (cicle superior)
Temàtica
  • Música

Cicle de concerts adreçats als escolars amb l'objectiu d'introduir-los al món de la música en viu, i despertar la seva inquietud i sensibilitat envers la música. L'oferta de l'Auditori de Girona abraça un ventall d'estils i gèneres musicals de gran diversitat: des de la música clàssica, a músiques del món, jazz i música moderna. Tanmateix les propostes escollides estan elaborades des d'un punt de vista educatiu combinades amb l'atractiu de les eleccions dels repertoris ajustat a les diferents etapes educatives, i la posada en escena per generar dinamisme a la presentació dels concerts.

Dins l'oferta del curs 2021-2022 els alumnes podran gaudir des de la música clàssica, passant per la tradicional, la música de cobla, la música negra i el funky més actual. Tots els concerts i propostes educatives vindran acompanyades d'un dossier pedagògic que pugui facilitar la tasca de preparació prèvia a mestres i educadors.

Söns pels més menuts  (P3, P4 i P5)

Flow, my (hip hop) story (Cicle superior)

Klé (P3, Cicle inicial i cicle mitjà)

Desconcerto  (Educació primària)

Objectius

  • Oferir experiències que desenvolupin la sensibilitat i l’interès per la música.
  • Contribuir a la formació musical que s’imparteix des de les escoles.
  • Acostar l’alumnat a l’Auditori per viure i descobrir el gaudi de la música en viu.
  • Formar les noves generacions de públic, i fomentar la creació de nou públic.

A qui s'adreça: Segon cicle d'educació infantil i educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Període de prescripcions dels concerts escolars de l’1 al 24 de setembre. Data límit d’assignació de places: 5 d’octubre

Condicions: Totes les escoles (tant les de Girona ciutat com la resta) han de fer la preinscripció directament a través de la web d'Auditori Obert .

paral·lelament les escoles de Girona ciutat hauran d'omplir Sol·licitud per tal de gaudir de l'ajut. (veure apartat inscripcions).

Un cop finalitzada la fase de preinscripcions, es confirmarà a les escoles sol·licitants si hi ha places disponibles i l'horari assignat. En cas d'haver-hi diferents passis, es tindrà en compte la preferència horària de la mateixa escola i l'ordre de preinscripció.

Tots els concerts tenen establert un límit màxim d’aforament, per tant, en cas que les sol·licituds superin el nombre de places, aquestes s’assignaran per ordre de preinscripció.

Lloc: Auditori de Girona. Passeig de la Devesa, 35 - 17001 Girona. Com arribar-hi: L11

Preu: 6 €/alumne. 4,5 €/alumne per aquells centres de la ciutat que ho sol·licitin. Aquest ajut només es pot rebre per una audició/alumne

Inscripcions: Per sol·licitar una audició, aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'audició sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. Alerta cal fer també preinscripció al web de l'auditori, tal com s'indica a l'apartat Condicions

Més informació: Auditori de Girona. www.auditorigirona.org . auditoriobert@auditorigirona.org . Tel. 872 080 709

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona. Col·labora Ajuntament de Girona.