Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

Auditori obert a secundària: Els Colors de Duke Ellington

Referència114.2 (codi 1310)
Nivell
  • ESO (primer cicle)
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Música

Cascai Teatre & Girona Jazz Project

De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, presentem un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic.

Un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del S.XX fins a l’actualitat on els músics, a banda de tocar, també fan d’intèrprets i participen en l’escena de manera activa juntament amb l’actor Marcel Tomàs.

L’espectacle està pensat com un show per divertir i gaudir del jazz d’una manera diferent, i també, com no podia ser d’altra manera, amb la participació del públic.

Aquest espectacle és una coproducció de la Girona Jazz Project i Cascai Teatre amb la col·laboració del Festival Temporada Alta.

“Cascai Teatre i Girona Jazz Project presentem un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics”

Fitxa artística:

REPARTIMENT

Marcel Tomàs, Toni Escribano, Xavi Molina, Adrià Bauzó, Jordi Casas, Tomàs Pujol, Aleix Cansell, Raúl Gallego, Albert Clapés, Raúl Pérez, Pablo Martín. Creació i direcció artística: Marcel Tomàs; direcció musical i arranjaments: Xavier Molina i Adrià Bauzó; assessorament coreogràfic: Marta Ribera; disseny de llums: Gerard Canadell; disseny de so: Carles Xirgo; fotografia i disseny gràfic: Marcel Asso.

Objectius

  • Oferir experiències que desenvolupin la sensibilitat i l’interès per la música.
  • Contribuir a la formació musical que s’imparteix des de les escoles.
  • Acostar l’alumnat a l’Auditori per viure i descobrir el gaudi de la música en viu.
  • Formar les noves generacions de públic, i fomentar la creació de nou públic.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Dimecres 19 d'abril de 2023 (matí)

Durada aproximada: 60 minuts

Condicions: Totes les escoles (tant les de Girona ciutat com la resta) han de fer la preinscripció directament a través de la web d'Auditori Obert , paral·lelament les escoles de Girona ciutat hauran d'omplir Sol·licitud per tal de gaudir de l'ajut.

Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: Auditori de Girona. Passeig de la Devesa, 35 - 17001 Girona. Com arribar-hi: L11

Preu: 6 €/alumne. 4,5 €/alumne per aquells centres de la ciutat que ho sol·licitin. Aquest ajut només es pot rebre per una audició/alumne.

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. Alerta cal fer també preinscripció al web de l'auditori, tal com s'indica a l'apartat Condicions

Més informació: Auditori de Girona. www.auditorigirona.org . auditoriobert@auditorigirona.org . Tel. 872 080 709

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona amb el suport de Black Musi Festival i Brodas Bros. Col·labora Ajuntament de Girona.