Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

Gestos (extra)ordinaris

Referència365 (codi 1196)
Nivell
  • Infantil (segon cicle)
  • Primària (cicle inicial)
Temàtica
  • Teatre

Ajupir-se i aixecar-se, arraulir-se i estirar-se, donar una puntada de peu, llençar una pilota en l’aire, córrer, saltar, caminar... cada dia fem milers de moviments i gestos de manera automàtica, gairebé sense adornar-nos. Però què passaria si els féssim de manera conscient, fixant-nos molt bé en la trajectòria dels nostres moviments, la seva amplada i abast, imaginant les línies il·lusòries que, en moure’s, dibuixen els nostres cossos en l’aire? En aquest taller convidem als més petits a explorar la naturalesa de moviments quotidians i a descobrir totes les seves possibilitats expressives i artístiques... fins a la creació d’una coreografia de moviments corrents que en realitat esdevenen extraordinaris!

Amb aquesta activitat els vol treballar el foment de valors ètics i socials com el treball en equip, l’autoestima, l’autonomia, la responsabilitat, l’empatia, la convivència, etc.

Objectius

  • Explorar la naturalesa de moviments quotidians i descobrir totes les seves possibilitats expressives i artístiques.

A qui s'adreça: 2n cicle d'educació infantil i 1r cicle d'educació primària

Calendari: Del 27 de febrer al 3 de març de 2023.

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: CaixaForum Girona. Carrer Ciutadans, 19 17004 Girona. Com arribar-hi: L1, L6, L7 i L11

Preu: 30 €/grup

Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim d'una setmana d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat al 972 08 20 41

Més informació: caixaforumgirona@magmacultura.net Tel. 972 20 98 36

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: La Caixa. Col·labora Ajuntament de Girona