Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

Auditori obert a secundària: Flow, my (hip hop) story

Referència114.1 (codi 1159)
Nivell
  • ESO (primer cicle)
  • ESO (segon cicle)
Temàtica
  • Música

Pulmon Beatbox

Concert

Flow! és un crit de llibertat basat en fets reals, que recull ritmes i versos per explicar un viatge personal al món del hip hop. L’origen d’aquesta història traslladarà l’alumnat als sectors marginals dels Estats Units, en ambients on no esperaríem veure néixer cap fenomen cultural o artístic revolucionari: els barris perifèrics de les grans ciutats.

Aquest espectacle busca que la cultura hip hop segueixi essent una eina de lliure expressió i a l’abast de tothom. També pretén sensibilitzar el públic perquè pugui escoltar el missatge que porta el hip hop en totes les seves formes.

Dani Lleonart, conegut com a Pulmon Beatbox, és a dia d’avui un dels màxims exponents del beatbox nacional. Va descobrir el human beatbox als carrers de Barcelona quan tenia quinze anys i la passió per aquesta disciplina el va portar a fer-ne una forma de vida. Ha estat guanyador del Boss Loop Contest Iberica 2011, la Lormont Beatbox Battle 2018 (França), Campió d’Espanya de Beatbox 2017 (categoria loopstation) al Showman Award de la Spanish Beatbox Battle 2017 i guardonat amb la Millor gira del 2017 - Origami Tour Rapsusklei.

Les eines que utilitzarà Pulmon Beatbox per explicar aquesta història són justament els elements artístics que el hip hop va reinventar. En aquest cas, la música i especialment la tècnica del beatbox.

“Tombar murs amb un crit.Marcar un nou ritme.Això és hip hop per a mi.I aquesta és la meva història”

Fitxa artística:

Dani Lleonart, autoria i interpretació

OSCILA – Marc Arroyo Ferré, disseny il·luminació

Alba Sarraute, direcció artística

Jordi Portales, so

Objectius

  • Oferir experiències que desenvolupin la sensibilitat i l’interès per la música.
  • Contribuir a la formació musical que s’imparteix des de les escoles.
  • Acostar l’alumnat a l’Auditori per viure i descobrir el gaudi de la música en viu.
  • Formar les noves generacions de públic, i fomentar la creació de nou públic.

A qui s'adreça: Educació secundària obligatòria dels centres educatius de la ciutat de Girona

Calendari: Dimecres 30 de novembre de 2022 (matí)

Durada aproximada: 60 minuts

Condicions: Totes les escoles (tant les de Girona ciutat com la resta) han de fer la preinscripció directament a través de la web d'Auditori Obert , paral·lelament les escoles de Girona ciutat hauran d'omplir Sol·licitud per tal de gaudir de l'ajut.

Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: Auditori de Girona. Passeig de la Devesa, 35 - 17001 Girona. Com arribar-hi: L11

Preu: 6 €/alumne. 4,5 €/alumne per aquells centres de la ciutat que ho sol·licitin. Aquest ajut només es pot rebre per una audició/alumne.

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. Alerta cal fer també preinscripció al web de l'auditori, tal com s'indica a l'apartat Condicions

Més informació: Auditori de Girona. www.auditorigirona.org . auditoriobert@auditorigirona.org . Tel. 872 080 709

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona. Col·labora Ajuntament de Girona.