Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

Auditori obert a primària: SÖNS pels més menuts

Referència113.1 (codi 1154)
Nivell
  • Infantil (segon cicle)
Temàtica
  • Música

Música clàssica pels més petits de l’escola

Concert

Els més menuts tindran l’oportunitat d’anar a un concert: en una edat on es gaudeix del màxim potencial d’audició, els infants necessiten escoltar varietat de sons i timbres de qualitat, estructures riques, estils diversos i harmonies diferents.

Amb la proposta SÖNS pels més menuts, els petits de l’escola podran viure un concert amb el mateix nivell d’exigència i qualitat que un concert d’adults i un repertori adaptat a les seves necessitats.

“Com són els més Menuts de l’escola? són curiosos, vius, sensibles, divertits, atrevits, rigorosos, tossuts, fidels, alguns molt àgils i d’altres maldestres, intel·ligents, agraïts, observadors, creatius, exigents, plàstics, dormilegues, aventurers…”, i per això la Companyia Pels més Menuts farà de SÖNS una proposta sensorial compartida i de proximitat, on els músics, alumnat i professors es fondran en un mateix espai, l’escenari de la Sala Montsalvatge: músics envoltats dels petits espectadors, tots junts immersos en l’espectacle.

Els més menuts de l’escola gaudiran de l’experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en viu crearà moments intensos i màgics.

“La proposta d’Auditori Obert pels més menuts de l’escola”

Equip Artístic de la Companyia Pels més Menuts:

Faló Garcia i Pellejà: direcció artística, guitarra i veu

Adrià Bauzó: direcció musical, arranjaments, saxo baríton

Xavi Molina: clarinet i saxo tenor

Pau Sánchez: acordió, flauta, i saxo alt.

Objectius

  • Oferir experiències que desenvolupin la sensibilitat i l’interès per la música.
  • Contribuir a la formació musical que s’imparteix des de les escoles.
  • Acostar l’alumnat a l’Auditori per viure i descobrir el gaudi de la música en viu.
  • Formar les noves generacions de públic, i fomentar la creació de nou públic.

A qui s'adreça: 2n cicle d'educació infantil dels centres de la ciutat de Girona

Calendari: Dimecres 10 i dijoi¡us 11 de maig de 2023 (matí)

Durada aproximada: 35 minuts

Condicions: Totes les escoles (tant les de Girona ciutat com la resta) han de fer la preinscripció directament a través de la web d'Auditori Obert , paral·lelament les escoles de Girona ciutat hauran d'omplir Sol·licitud per tal de gaudir de l'ajut.

Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

Lloc: Auditori de Girona. Passeig de la Devesa, 35 - 17001 Girona. Com arribar-hi: L11

Preu: 6 €/alumne. 4,5 €/alumne per aquells centres de la ciutat que ho sol·licitin. Aquest ajut només es pot rebre per una audició/alumne.

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat. Alerta cal fer també preinscripció al web de l'auditori, tal com s'indica a l'apartat Condicions

Més informació: Auditori de Girona. www.auditorigirona.org . auditoriobert@auditorigirona.org . Tel. 872 080 709

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona. Col·labora Ajuntament de Girona.