Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Recursos educatius | La Caseta

Recursos educatius 2022-2023

El programa de Recursos Educatius, gestionat pel servei municipal La Caseta-Serveis Educatius, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l'Educació. La ciutat és una font d'educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores. 
 

Proxy Portlet

Teatre Obert - Secundària: 'Nua'

Referència112.1 (codi 1116)
Nivell
  • ESO (segon cicle)
  • ESPO
Temàtica
  • Teatre

Tornar a casa després d'anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir monstre, quan es tracta d'un trastorn d'alimentació. D'això parlarem a NUA (Radiografia d'un trastorn). En primera persona i sense filtres. Cru. De com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en una constant restricció/abús. Inclòs quan parla de la "bellesa real" De com a totes ens afecta. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d'això també se'n surt. Anna Perelló, Premi a Millor Actriu concedit per ATAPIB, Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears, per "NUA".

Amb aquesta activitat es vol treballar l'empatia i l'autoconeixement.

Objectius

  • Treballar principalment les competències de l'àmbit transversal Personal i Social, així com les inherents a altres àmbits com el de Cultura i Valors, lingüístic, Social i el Digital, per tal de conèixer i prevenir els Trastorns de conducta alimentària (TCA).
  • Millorar la percepció social que es té d'aquestes malalties i el coneixement per part de l'alumnat i el professorat.
  • Reconèixer el factor empatia davant la malaltia, així com dotar d'eines per afrontar-ho a l'aula.
  • Utilitzar l'assertivitat com a component de la comunicació en el treball del seu coneixement durant la convivència escolar.

A qui s'adreça: Segon Cicle d'Educació Secundària Obligatòria i educació secundària postobligatòria dels centres educatius de la ciutat.

Calendari: 23 de març de 2023. Horari: a les 10h i a les 12h

Durada aproximada: 1 hora

Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe

Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds

Lloc: Auditori de la Mercè. Pujada de la Mercè, 12. Girona. Com arribar-hi: L1 i L9

Preu: 6,5 €/alumne

Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat

Més informació: Teatre Municipal de Girona. www.girona.cat/teatremunicipal teatremunicipal@ajgirona.cat tel. 972 419 462.

Disponibilitat
SetOctNovDesGenFebrMarçAbrMaigJunyJulAg

Ho organitza: Ajuntament de Girona - Teatre Municipal de Girona