Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’11a edició del Projecte Rossinyol acomiada el curs amb un vídeo sobre l’experiència de l’alumnat participant

Aquest any, l’acte habitual de cloenda de l’activitat s’ha cancel·lat per evitar la propagació del COVID-19

Els 60 alumnes de l’11 edició del Projecte Rossinyol celebren de manera molt especial la cloenda del curs 2019-20. L’activitat acaba aquest any amb l’edició d’un vídeo on les 30 parelles d’estudiants de la Universitat de Girona (UdG) i de les escoles i instituts de la ciutat participants expliquen els sentiments i experiències viscuts durant el projecte. La celebració tenia lloc de forma habitual a l’Estació Espai Jove, però tenint en compte les mesures de seguretat pel COVID-19 s’ha optat per cancel·lar l’acte de cloenda.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, així com el director del Projecte Rossinyol i professor del Departament de Pedagogia de la Universitat de Girona, Jordi Feu, han participat en l’edició d’aquest vídeo, destacant el repte del projecte i la gratitud per l’acompanyament emocional i educatiu que mútuament s’han ofert les parelles durant tot el període de confinament.

El Projecte Rossinyol és un projecte de mentoria promogut per la UdG que té com a finalitat afavorir la inclusió i la integració social de l’alumnat nouvingut mitjançant l'ús de la llengua catalana i el coneixement de la ciutat. Es basa en el treball voluntari de l’alumnat universitari que fa de mentor o mentora i acompanya al llarg de tot el curs un alumne d’una escola o institut de la ciutat. L’Ajuntament de Girona col·labora amb el projecte des de fa onze anys oferint als centres educatius la possibilitat que el seu alumnat nouvingut pugui beneficiar-se d’aquest recurs.

Tornar