Header: La Caseta. Serveis Educatius

La Caseta. Serveis Educatius

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona convoca un any més el concurs de punts de llibre amb les fruites i verdures com a tema principal

El certamen, que arriba enguany a la vintena edició, busca promoure la lectura entre l’alumnat de primària de les escoles de la ciutat.

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria de la vintena edició del concurs de punts de llibre que cada any se celebra amb la intenció de promoure la lectura entre els nens i nenes de primària de les escoles de la ciutat. La temàtica del concurs és lliure però es valorarà especialment que els punts s’inspirin en la commemoració de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures. D’aquesta manera, el consistori se suma a la iniciativa de la ONU per conscienciar sobre els beneficis del consum d’aquests aliments.

Cada escola podrà presentar al concurs un màxim de 20 punts de llibre per cada cicle de primària -inicial, mitjà i superior-. El jurat qualificador escollirà com a guanyadors els tres millors treballs de cada cicle i, entre aquests, els tres primers premis s'imprimiran i es distribuiran a través de les biblioteques municipals.

L’alumnat dels centres que hi vulguin participar podrà elaborar punts de llibre al llarg dels mesos de març i abril i el veredicte del jurat es donarà a conèixer el 25 de maig, coincidint amb el lliurament de premis dels Jocs Florals.

Tots els punts rebuts formaran part d'una exposició itinerant per totes les biblioteques públiques de la ciutat.

Els centres de primària interessats poden consultar les bases al web www.girona.cat/biblioteques

Bases del concurs
Tornar