Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de joves de Fontajau

UNI Girona

Codi:033
Temàtica:Lleure
Edat:15–16 anys (2006–2005)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Pavelló Municipal Girona-Fontajau
Aquest casal ofereix als joves la possibilitat d' iniciar-se en el mon del lleure i/o esportiu com adquirint competències i eines educatives sense renunciar a la diversió i a relacionar-se als altres joves de la mateixa edat.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h149 €
Servei de menjador136 €

Dates: de l'1 al 30 de juliol. Horari: de dilluns a divendres de. Places: 30. Lloc: Pavelló municipal de Girona-Fontajau. Accés amb: Accés amb: línia 5 de bus a cinc minuts del casal i parada 1 de Girocleta. .