Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Ecologisme Urbà '21 Agost

Associació Cultura S/N

Codi:035
Temàtica:Lleure
Edat:4–12 anys (2017–2009)
Període:Agost
Durada:Mensual
Lloc:Escola Pla de Girona
En aquest casal es pretén donar una pinzellada de les possibilitats que tenim a l’entorn més proper a la nostra ciutat en naturalesa. No sabem el que tenim més a prop fins que no ens ho expliquen: rieres, horts urbans, biodiversitat, reciclatge, rius, lleres, bosc dels sentits i una infinitat de coses. Amb un seguit de personatges fantàstics (o no) i unes dinàmiques creades per l'equip de persones que porten l’activitat es descobrirà el que el nostre entorn urbà ens pot oferir. Pintar amb materials naturals, reutilitzar materials, crear objectes amb materials trobats al bosc, imaginar objectes, seran algunes de les coses que es podran fer sense embuts ni prejudicis.
Preus mensuals Del 2 al 31 d'agost
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €

Dates: Del 2 al 31 d'agost. Places: 60. Accés amb: línia 1 i 11 de bus a tres minuts del casal i parada 10 de Girocleta