Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Som ritmes de carrer!

Associació Cultura S/N de Girona

Codi:024
Temàtica:Artístic
Edat:4–12 anys (2017–2009)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Escola Santa Eugenia
El casal de ritmes de carrer els nens i nenes descobriran un ventall molt ampli de músiques sorgides al carrer. En moltes ocasions la vida de barri va fer sorgir diferents estils de música que ara ja són mundialment coneguts. Des del casal es vol donar molta importància a la vida en el barri i per aquest motiu es faran sortides per l’entorn més proper i els infants podran descobrir de forma lúdica el seu entorn i la música de la mà de l’equip educatiu de l’activitat.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €

Dates: De l'1 al 30 de juliol. Places: 90. Accés amb: línia 7, 8, 3 i 4 de bus i parada 5 de Girocleta