Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Cultura Urbana

Associació Salsa Jove

Codi:029
Temàtica:Lleure
Edat:12–16 anys (2009–2005)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Centre Cívic Ter
El casal de cultura urbana és un casal que pretén treballar la cultura urbana a través del lleure, tenint com eix d'animació del casal la cultura urbana juvenil actual. Separat en quatre eixos temàtics treballats de forma individual per setmana com a centre d'interès. És un casal molt actiu, dinàmic i juvenil, que combina diferents tipologies d’activitats i tallers pràctics.
Preus mensuals De l' 1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13h149 €

Dates: de l'1 al 30 de juliol. Horari: de 9 a 13h. Places: 30. Accés amb: línia 5 de bus a cinc minuts del casal. També hi ha la parada 1 de Girocleta