Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de joves naturalistes

Associació La Sorellona

Codi:030
Temàtica:Lleure
Edat:13–16 anys (2008–2005)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Local Social Carme - Vista Alegre
Aquest casal ofereix als joves la possibilitat de relacionar-se i aprendre de la natura, conèixer les principals espècies de vegetació i fauna de l’entorn de Girona. Mitjançant sortides i tallers els i les joves participaran en tallers de pesca científica, anellament, cens d’amfibis i molt més. A més, gaudiran d’altres activitats de lleure i joc.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Servei de menjador136 €

Dates: de l'1 al 30 de juliol. Horari: matins, de 9 a 13h. Places: 20. Accés amb: L6 i Girocleta parada a un minut del casal.