Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal CEE Palau

AMPA CEE Palau

Codi:041
Temàtica:Educació especial
Edat:4–21 anys (2017–2000)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:CEE Palau
El Casal d’Estiu al Centre d’Educació Especial de Palau és un casal 100% adaptat a les necessitats d’infants i joves amb pluridiscapacitat (doble discapacitat motriu i intelectual amb afectació motriu greu). L’objectiu d’aquest casal és combinar les activitats terapèutiques i d’estimulació sensorial, que donin continuïtat al treball realitzat durant el curs escolar al CEE Palau, amb activitats lúdiques que els permetin gaudir de l’estiu.
Preus mensuals Del 28 de juny al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 17 h (inclou dinar)Socis AMPA 470€
Horari de 9 a 17 h (inclou dinar)No socis AMPA 490€

Dates: Del 28 de juny al 30 de juliol. Places: 20. Inscripcions: A través de l'AMPA CEE Palau. Més informació: ampaceepalau@gmail.com.