Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Viatja amb Baluerna Fum

E2 Associació Promoció Esport i Esplai

Codi:020
Temàtica:Lleure
Edat:4–12 anys (2017–2009)
Període:Juliol
Durada:Mensual / Quinzenal
Lloc:Escola Marta Mata
El casal de lleure Viatja amb baluerna Fum s'enmarca en un món de fantasia i diversió. Aquest estiu farem el viatge més especial! Els guies turístics de l'agència de viatges Baluerna Fum ens acompanyaran en un viatge pels països més desconeguts! Junts coneixerem llocs tan esbojarrats com el país Virus Varolus, la regió de Sikaus Pataxof o la unió d'Estats Macarrònics i de ben segur que viurem aventures dignes de ser explicades mil vegades! Fomentant la imaginació, el treball en equip i creant entorns que d'entrada resulten inverosímils, viatjarem i descobrirem dinàmiques, jocs i tallers d'allò més divertits!
Preus mensuals Del 1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €
Preus quinzenals Del 1 al 15 de juliol o del 16 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h57 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h80 €
Servei de menjador71 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)23 €

Dates: del 1 al 31 de juliol (També es pot fer només una quinzena. Del 1 al 15 de juliol o del 16 al 30 de juliol). Places: 90. Accés amb: línia 2 i 10 de bus.