Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Aventures per un món millor

Fundació Esplai Girona Mare de Déu del Mont

Codi:016
Temàtica:Lleure
Edat:4–12 anys (2017–2009)
Període:Juliol
Durada:Mensual / Quinzenal
Lloc:Escola Cassià Costal
El casal d’aventures per un món millor té com a objectiu principal fomentar els valors del lleure tot jugant, experimentant i vivint experiències i aventures en grup. La programació d’activitats serà ben variada, des de jocs i gimcanes, fins a tallers i activitats de creativitat. I també fent petites sortides a l’entorn més proper. En grup, els infants descobriran que cooperant, respectant els altres i compartint es pot canviar el món, tot canviant la manera de comunicar-nos, aprendre i relacionar-nos.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €
Preus quinzenals De l'1 al 15 de juliol o del 16 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h57 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h80 €
Servei de menjador71 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)23 €

Dates: De l'1 al 30 de juliol (També es pot fer només una quinzena. De l'1 al 15 de juliol o del 16 al 30 de juliol). Places: 120. Accés amb: línia 2 i 15 de bus i parada 15 de Girocleta.