Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de Cinema

Fundació Museu del Cinema Tomàs Mallol

Codi:007
Temàtica:Lleure
Edat:8–12 anys (2013–2009)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Centre Cívic Pla de Palau
Al casal de cinema ens acostarem al món dels espectacles que van fer possible el cinema i d'una producció de cinema a través de tallers, jocs, sortides... Descobrirem el llenguatge audiovisual, els gèneres cinematogràfics, les etapes i els equips que intervenen en una producció cinematogràfica per acabar rodant la nostra pel·lícula. El casal es divideix en blocs setmanals en els que descobrim un gènere cinematogràfic concret, les bases del llenguatge audiovisual, fem el guió de la pel·lícula i preparem les necessitats de rodatge, fem la gravació i preparem l'estrena.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €

Dates: De l'1 al 30 de juliol. Places: 24. Accés amb: línia 5 de bus a cinc minuts del casal i parada 1 de Girocleta.