Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de joves de Can Gibert

Salesians Sant Jordi PES Girona

Codi:025
Temàtica:Lleure
Edat:13–17 anys (2008–2004)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Centre Obert Güell i Escola Dalmau Carles
El casal d’estiu joves de Can Gibert ofereix el lleure i l´esport com a eix central en la dinamització d´activitats, amb els objectius de donar continuïtat a les activitats de Centre Obert que organitza la mateixa entitat durant l´any i de fomentar la diversió i la cohesió entre els joves. Al llarg del casal s´organitzen excursions, tallers, jocs i activitats esportives. També s’organitzaran dues excursions de tot el dia.
Preus mensuals Del 30 de juny al 27 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 14 h102 €

Dates: del 30 de juny al 27 de juliol. Horari: de 10:00 a 14:00h. Places: 30. Accés amb: línia 7 de bus i parada 7 de Girocleta a cinc minuts del casal