Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Forma't en el lleure

Fundació Esplai Girona Mare de Déu del Mont

Codi:031
Temàtica:Formatiu
Edat:16–17 anys (2005–2004)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Centre Cívic Sant Narcís
Forma't en el lleure sorgeix com a opció alternativa a altres ofertes que hi puguin haver per a joves durant l’estiu. Aquest projecte combina la formació en habilitats personals, l’aprenentatge de diferents coneixements i competències relacionades amb l’educació en el lleure, i també activitats de lleure, en tant que són joves i és una oportunitat de gaudir d’un lleure educatiu i de qualitat.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 13h118 €

Dates: De l'1 al 30 de juliol. Horari: només matins, de 10 a 13h. Places: 40. Accés amb: línia 5, 4, 8 i 7 de bus i parada 5 de Girocleta.