Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal teatral infantil El Galliner

Associació Gironina de Teatre el Galliner

Codi:005
Temàtica:Artístic
Edat:7–13 anys (2014–2008)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Casa de Cultura de Girona
El Casal teatral infantil d’El Galliner proposa apropar-se al món del teatre des d’un plantejament lúdic i explorar el vessant creatiu que tots tenim a través de la interpretació i de disciplines teatrals diverses (circ, maquillatge, teatre d’ombres, titelles...). La línia de treball és l’habitual d’El Galliner, amb el joc dramàtic i la improvisació com a motors creatius. El darrer dia presentem, en un teatre de la ciutat, un petit espectacle.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €

Dates: De l' 1 al 30 de juliol. Places: 90. Accés amb: línia 1, 7, 8 i 11 de bus i parada 11 i 3 de Girocleta a dos minuts del casal.