Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Som Aquí i Ara '22

Associació Cultura S/N de Girona

Codi:035
Temàtica:Lleure
Edat:4–12 anys (2018–2010)
Període:Agost
Durada:Mensual
Lloc:Escola Pla de Girona
Vols gaudir del present, gaudint cada hora i cada moment del mes d'agost? Aquest és el teu lloc! L'agost és un dels mesos més tranquils de l'any, la societat el fa servir per recuperar les energies per començar un nou curs ben carregat i amb ganes. En el context que estem vivint sempre tenim un peu posat al futur esperant que passin les coses, mica en mica se'ns van escapant detalls bonics i preciosos del dia a dia. Proposem un mes diferent, tranquil, ple d'experiències que ens omplin, aprenent a viure el moment i gaudint de cada estona i activitat sense pensar en res més. Proposem un mes de viure en l'Ara i Aquí. (Foto cedida per Associació Cultura S/N Girona)
Preus mensuals De l'1 al 31 d'agost
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h136 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h198 €
Servei de menjador181 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)60 €

Dates: De L'1 al 31 d'agost. Places: 80. Accés amb: línia 1 i 11 de bus a tres minuts del casal i parada 10 de Girocleta