Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Cinema i... acció! Taller de realització cinematogràfica!

Museu del Cinema

Codi:032
Temàtica:Artístic
Edat:14–17 anys (2008–2005)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Museu del Cinema
Vols convertir-te en cineasta? Vols formar part de l'equip de realització d'una pel·lícula? Participa en aquest taller, hi podràs fer el teu propi curtmetratge i estrenar-lo en una sala de cinema perquè tothom pugui veure el teu treball. Amb l'ajuda de professionals de l'audiovisual, decidiràs una idea, escriuràs el guió, interpretaràs els personatges, dirigiràs seqüències i finalment protagonitzaràs l'estrena d'un curtmetratge fet per tu i la resta de participants. Un mes per entendre, gaudir i participar de totes les fases de producció de la creació cinematogràfica. (Foto cedida pel Museu del Cinema)
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 14 h198 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Horari: de 10 a 14h. Places: 20. Accés amb: línia 6, 7 i 11 de bus a cinc minuts del casal i parada 3 de Girocleta