Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de Joves Naturalistes

Associació La Sorellona

Codi:030
Temàtica:Lleure
Edat:13–16 anys (2009–2006)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Espai Cívic Mercadal
Casal ideat per a que el jovent s'aproximi a la natura, tot aprenent a relacionar-s'hi i conèixer les principals espècies de fauna i flora de l'entorn més pròxim de la ciutat on viuen, Girona. Tot això ho aconseguirem per mitjà de sortides i tallers com la pesca elèctrica, anellament, cens d'amfibis i molt més. (Foto cedida per Associació La Sorellona)
Preus mensuals De l'1 de juliol al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h136 €
>

Dates: de l'1 al 31 de juliol. Horari: matins, de 9 a 13h. Places: 24. Accés amb: L6 i Girocleta parada a un minut del casal.