Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal La Girona del Passat

Associació Cultura S/N de Girona

Codi:015
Temàtica:Lleure
Edat:4–12 anys (2018–2010)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Escola Pla de Girona
Vols saber tots els secrets que s'amaguen darrere la història de la ciutat? Doncs aquest és el teu casal! Viatjarem a través de la història per descobrir i conèixer les diferents èpoques que han marcat la nostra ciutat i la nostra cultura. Els origens de la ciutat de Girona es remunten molts anys enrere on tot era diferent. Tot i això, molts costums i coneixements d'èpoques anteriors són els que actualment marquen les nostres vides. Avui dia, hem d'estar preparats per adaptar-nos ràpidament als constants canvis que determinen la nostra vida. Si coneixem la nostra història, podrem aprendre dels nostres avantpassats per crear un futur millor. (Foto cedida per Associació Cultura S/N de Girona)
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h136 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h198 €
Servei de menjador181 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)60 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Places: 120. Accés amb: línia 1 i 11 de bus a tres minuts del casal i parada 10 de Girocleta