Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Oh Happy Musical Summer Kids

Associació La Fada Clau

Codi:012
Temàtica:Artístic
Edat:6–12 anys (2016–2010)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Claudefaula Escola de Música i Arts
Preparació d'un musical en anglès de manera conjunta en el qual els infants cantaran, ballaran, actuaran, tocaran instruments i confeccionaran els decorats. Una immersió d'un mes en les arts escèniques, per despertar el talent que porten dins! Durant el casal, reben classes de cant coral i música en general, gestualitat i teatre, dansa i arts plàstiques amb professionals de cada àmbit. El resultat final es mostrarà a les famílies al final de l'activitat. Aquesta formació es combinarà amb activitats d'esbarjo i jocs de lleure.(Foto cedida per Associació La Fada Clau)
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h136 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h198 €
Servei de menjador181 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)60 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Places: 60. Accés amb: línia 4, 3, 8 i 7 de bus i parada 14 de Girocleta a cinc minuts del casal