Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Infantil i Adolescents de Girona Est

Associació d'Iniciatives Socials Vitrall

Codi:008
Temàtica:Lleure
Edat:4–14 anys (2018–2008)
Període:Juliol
Durada:Mensual
La proposta per part d'AD'IS és oferir una programació lúdica i que els infants gaudeixin a partir del lleure socioeducatiu, oferint activitats que fomentin aprenentatges i experimentacions per tal de potenciar la creativitat i personalitat dels i les infants. El principal agent socialitzador són les famílies, així doncs, el Casal d'Estiu inclou en el seu programa l'acollida i el comiat, un espai que ens serveix per tal de mantenir i reforçar els vincles amb les famílies del grup de participants. (Foto cedida per Associació d'Iniciatives Socials Vitrall)
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Dilluns, dimecres i dijous de 9:30 a 13:30 i dimarts i divendres de 9:30 a 17:00 198 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Horari: Dilluns, dimecres i dijous de 9:30 a 13:30 i dimarts i divendres de 9:30 a 17:00. Places: 50. Accés amb: línia 6 de bus