Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de Lleure i Esport de Fontajau

UNI Girona Club Bàsquet

Codi:003
Temàtica:Esportiu
Edat:6–14 anys (2016–2008)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Pavelló Municipal Girona-Fontajau
L'esport lúdic i el lleure són els eixos sobre els que dinamitzem les activitats, amb l'objectiu de fomentar la diversió i la cohesió entre els infants. Al casal es realitzen activitats a l'aire lliure, jocs esportius, sortides en BTT, esports d'aventura, senderisme, tallers, gimcanes, jocs d'aigua, curses d'orientació, activitats de ludoteca, entre altres.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h136 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h198 €
Servei de menjador181 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)60 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Lloc: Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. Places: 150. Accés amb: línia 5 de bus a cinc minuts del casal i parada 1 de Girocleta a set minuts