Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de Joves de Can Gibert

Salesians Sant Jordi PES Girona

Codi:025
Temàtica:Lleure
Edat:13–17 anys (2009–2005)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Centre Obert Güell i Escola Dalmau Carles
Ofereix el lleure i l'esport com a eix central en la dinamització d'activitats, amb els objectius de donar continuïtat a les activitats de Centre Obert que organitza la mateixa entitat durant l'any i de fomentar la diversió i la cohesió entre els joves. Al llarg del casal s'organitzen excursions, tallers, jocs i activitats esportives. També s'organitzaran dues excursions de tot el dia.(Foto cedida per Salesians Sant Jordi PES Girona)
Preus mensuals Del 29 de juny al 26 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 14 h136 €

Dates: del 29 de juny al 26 de juliol. Horari: de 10:00 a 14:00h. Places: 30. Accés amb: línia 7 de bus i parada 7 de Girocleta a cinc minuts del casal