Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Forma't en el Lleure

Fundació Esplai Girona Mare de Déu del Mont

Codi:031
Temàtica:Formatiu
Edat:16–17 anys (2006–2005)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Centre Cívic Sant Narcís
La proposta FORMA'T EN EL LLEURE sorgeix com a opció alternativa a altres ofertes que hi puguin haver per a joves durant l'estiu. Aquest projecte es vol dur a terme mitjançant un espai de lleure que permeti als joves gaudir d'activitats lúdiques i molt dinàmiques que promoguin no només la diversió sinó també el treball en equip, la reflexió i el debat sobre diferents temes.La nostra intenció és oferir una activitat educativa des d'un enfocament integral que permeti conèixer el món de l'educació en el lleure. (Foto cedida per Fundació Esplai Girona Mare de Déu del Mont)
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 13 h157 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Horari: De 10 a 13h. Places: 40. Accés amb: línia 5, 4, 8 i 7 de bus i parada 5 de Girocleta.