Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Teatral Infantil El Galliner

Associació Gironina de Teatre el Galliner

Codi:005
Temàtica:Artístic
Edat:7–13 anys (2015–2009)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Casa de Cultura de Girona
El casal teatral infantil d'El Galliner proposa apropar-se al món del teatre des d'un plantejament lúdic i explorar el vessant creatiu que tots tenim a través de la interpretació i de disciplines teatrals diverses (maquillatge, teatre d'ombres, titelles…). La línia de treball és l'habitual d'El Galliner, amb el joc dramàtic i la improvisació com a motors creatius. El darrer dia presentem, en un teatre de la ciutat, un petit espectacle.(Foto cedida per Associació Gironina de Teatre el Galliner)
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h136 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h198 €
Servei de menjador181 €

Dates: De l' 1 al 31 de juliol. Places: 90. Accés amb: línia 1, 7, 8 i 11 de bus i parada 11 i 3 de Girocleta a dos minuts del casal.