Header: Aula d'escriptura

Aula d'escriptura

Ruta de navegació

Aula de seguiment i monogràfics (part 1) | Aula d'escriptura

Aula de seguiment i monogràfics

Monogràfics

LITERATURA BREU

GRUP 1. Dimarts i dijous 18, 20, 25 i 27 de gener de 2022 - 18 h
GRUP 2. Dilluns i dimecres, 31 de gener i 2, 7 i 9 de febrer de 2022 - 18 h

Centre Cultural La Mercè

Taller de microrelats

TALLER

Escriure bé no vol dir escriure llarg. Per això presentem un curset d'iniciació a la literatura breu en prosa, en el qual es treballaran tècniques de condensació literària. El taller és a càrrec de Damià Bardera, autor de mitja dotzena de reculls i narracions breus.

A càrrec de: Damià Bardera
Ho organitza: Aula d'escriptura
Horari: de 18 a 20 h.
Preu: 55 €. Places limitades
Inscripcions: www.girona.cat/inscripcions

Dimarts i dijous 8, 10, 15 i 17 de febrer de 2022 - 18 h

Centre Cultural La Mercè

Taller d'haikus

TALLER

L'haikú (俳(hai)句(ku)) és una de les formes de poesia tradicional japonesa més esteses. Amb aquest taller ens introduirem a la literatura breu en poesia a partir de l’escriptura d’haikus, en el qual es treballaran tècniques de condensació literària. El taller és a càrrec de Josep Navarro Santaeulàlia, autor i traductor d'haikus del japonès al català.

A càrrec de: Josep Navarro Santaeulàlia
Ho organitza: Aula d'escriptura
Horari: de 18 a 20 h.
Preu: 55 €. Places limitades
Inscripcions: www.girona.cat/inscripcions

Aula de seguiment i monogràfics (part 2) | Aula d'escriptura

Activitats per als exalumnes Curs 2021-2022

 • Sessió d'espais per a trobades regulars sense professorat
  El centre posa a disposició dels exalumnes les sales de treball del Centre Cultural La Mercè de forma gratuïta per tal que es trobin i comentin els seus textos. Per utilitzar aquest servei és necessari que hi hagi una persona interlocutora del grup que faci la petició per correu electrònic especificant el nombre de persones i el calendari de trobades, que caldrà adequar a la disponibilitat dels espais.
 • Taller de seguiment per a exalumnes (dimecres)
  Es proposa la creació d’un grup de treball que es trobi una vegada al mes. Aquest grup escriu a partir de temes que es van proposant de trobada a trobada i que les persones inscrites s’envien entre elles i comenten a la trobada següent.
  En 3 de les trobades es comptarà amb l’assessorament d’un/a professor/a que haurà llegit els textos i els comentarà amb el grup.
  • Dimecres de 17 a 19 h 
  • Calendari: 13 d’octubre (amb professor), 17 de novembre, 15 de desembre (amb professor), 12 de gener, 16 de febrer, 16 de març (amb professor), 20 d’abril i 18 de maig (amb professor).
  • Professora: Mercè Cuartiella
 • Taller de seguiment per a exalumnes (dilluns)
  Es proposa la creació d’un grup de treball que es trobi una vegada al mes. Aquest grup escriu a partir de temes que es van proposant de trobada a trobada i que els inscrits s’envien entre ells i comenten a la trobada següent.
  En 3 de les trobades es comptarà amb l’assessorament d’un professor que haurà llegit els textos i els comentarà amb el grup.
  • Horari: Els dilluns de 17 a 19 h.
  • Calendari: 18 d’octubre (amb professora), 15 de novembre, 20 de desembre (amb professora), 10 de gener, 14 de febrer, 21 de març (amb professora), 18 d’abril, 16 de maig (amb professora)