Header: 25 de novembre

25 de novembre

Ruta de navegació

Flashmob | 25 de novembre

Flashmob

Per unes relacions lliures en igualtat"

Flashmob que es va organitzar en el marc de les activitats que es faran amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre).

Idea del Flashmob

La idea d’aquest Flashmob era una proposta de “Vday. One Billion Rising Revolution”, moviment global que treballa per aturar la violència envers les dones i les nenes i a la que diverses associacions gironines s’hi han adherit.

Tutorial

Es va editar un vídeo tutorial amb el qual podreu assajar a casa.

Cançó "Desfés el nus! (Break the chain)"

Cançó del flashmob “Girona balla contra la violència de gènere” que s’organitza en el marc de les activitats que s’han preparat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de novembre) a la ciutat de Girona.

Àudio (MP3 Desfés el nus)

 

Versió original : Tena Clark and Tim Heintz
Adaptació i traducció: Anna Corominas i Mònica Carmona

Ho organitza:

Grups de dones de l’Esquerra del Ter (Associació Dones de l’Horitzó, Associació Entre Mans, Espai de la Dona i Grup d’Intercanvi de Labors), Centre Cívic Ter i SBAS Taialà.

Hi col·labora:

Xarxa de Centres Cívics de Girona, Escola Mediterrània del Centre de Cultura Celta de Catalunya, Associació Salsa Jove i Casal de Gent Gran Taialà.

Hi participa:

Associació Rigoberta, Associació La Cata, FAVIBC, Centre Obert Punt de Trobada, Club de Natació Banyoles, Consorci Olot i Banyoles, Centre Cívic de Porqueres, Escola Marta Matas i CAP Dr Vilaplana.